La Sensuelle, over hartstocht en parels

‘Ze staat op, in de kamer rest alleen nog het beetje licht dat door de ramen naar binnen valt. Ze loopt naar hem toe, haalt de kus van goud en parelen van haar mond en legt die naast hem neer. Haar blik verklapt wat ze van hem verlangt. Zonder dat er een woord aan haar lippen ontsnapt, opent ze de verborgen deur in het vertrek en verdwijnt, terwijl ze de deur achter zich op een kier laat staan. Hij blijft nog een tijdlang zitten in dit dwaze licht, spelend met de kus die zij voor hem achterliet, zijn lichaam verteerd door het vuur in haar ogen. Tenslotte staat hij op en pakt de kus. Zonder zich om te draaien volgt hij haar in het spoor van de hartstocht.’

Elk juweel uit deze sensuele collectie wordt speciaal voor u gemaakt in eigen atelier (na afspraak).

Klik op de foto's voor meer.