Mme Butterfly, porselein met een hart en een ziel

De ontwerpen van Mme Butterfly zijn fragiel, maar tegelijkertijd oersterk. Subtiel en gracieus. Uiterst betaalbaar, maar niet alledaags. Stuk voor stuk eisen die belangrijk zijn voor een zelfbewuste vrouw die weet wat ze wil.

Hedendaags design staat centraal in de collectie van Mme Butterfly. Ieder onderdeel is vervaardigd uit hoogwaardig porselein en wordt met veel liefde en de grootste zorg met de hand gemaakt in haar ateliers in België. Anders gezegd, Mme Butterfly’s juwelen en objecten zijn goed voor tijdloze schoonheid aan een elegante prijs. Je shopt ze hier of in één van onze verkooppunten. 

Daarnaast houdt Mme Butterfly van goede verhalen. Geen wonder, want ze is er zelf één. Wat haar zoal boeit, lees je op welove.be. Haar dagelijks gedacht volg je op Facebook.

Klik op de foto's voor meer.