Sweet Sisters, vrouwen van vlees en bloed

Het was in 2001 dat Elke Peeters voor het eerst de contouren van Sweet Sister Suzy aan het papier toevertrouwde. Met dit opmerkelijke ontwerp behaalde zij een nominatie voor de provinciale prijs voor vormgeving van het diamantjuweel en veroverde ze de harten van heel wat zelfbewuste vrouwen. Ondertussen maken Suzy en haar zussen zich klaar om de rest van de wereld te verkennen en stellen ze zich aan je voor als brandend actuele dames. Op en top sensueel, zoals alleen een vrouw van vlees en bloed kan zijn.

De Sweet Sisters zijn tussen de vier en zes centimeter groot, worden met de hand gemaakt uit massief zilver of goud en tooien zich met accenten van 18 karaats goud, robijn, carneool, parel, koraal, topaas en amethist (na afspraak). 

Klik op de foto's voor meer.