Leaf me, don't leaf me, blaadjes met pit

“Leaf me, don't leaf me” is een collectie die haar oorsprong vindt in een eerder ontwerp van Elke Peeters. Haar ring ‘Ringeling’ (en enkele hangers die hieruit voort vloeiden tijdens het werken aan de expo 'Ridders en co’, 2002, Galerie Zijsprong, Antwerpen), blijken ook anno 2016 een onuitputtelijke bron van inspiratie. 

Een elegant, geciseleerd blad van zilver vormt het steeds terugkerende thema in deze ontwerpen die doen denken aan een hedendaagse interpretatie van de natuur. Een rijkelijk bladerdak, eindeloos zichzelf herhalend, maar nooit monotoon. Een zuivere beeldtaal die geen nood heeft aan extra’s, maar zich onderscheidt door haar eenvoud. Veerle Dobbelaere poseert.

Ieder juweel uit deze verfijnde collectie wordt speciaal voor u gemaakt in eigen atelier (na afspraak).

Klik op de foto's voor meer.